marți, 29 august 2017

Disponibilitati si tarife





      Pensiunea Tara se afla in Moieciu de Sus pe Valea Bangaleasa nr. 166 A, la 500 m de Parcul Natural Bucegi pe malul raului Turcu.
      Coordonate GPS: Longitudine: 25.35851     Latitudine: 45.43176

      Pensiunea va pune la dispozitie pentru inchiriere 8 camere. Toate camerele au paturi matrimoniale si bai proprii.   5 camere duble dispun de pat matrimonial iar celelalte 3 triple dispun de 1 pat matrimonial + 1 pat single.

      In livingul de 60mp aveti locuri amenajate pentru vizionat un film sau o emisiune favorita, carti pentru citit, jocuri, precum si loc amenajat de servit masa. Accesul la internet se poate face din orice camera, living sau foisor.

      Bucataria va este la dispozitie cu orice doriti pentru pregatirea micului dejun precum si prepararea unor mancaruri usoare: aragaz, cuptor cu microunde, frigidere, congelator, filtru de cafea, cana fierbator, prajitor de paine, vesela

      In curtea de 1000 mp aveti un foisor acoperit precum si un gratar de lemne  

      Accesul animalelor de companie in pensiune nu este doar permis, este chiar dorit. Gratuit. Indiferent de rasa sau talie. Singura conditie este ca prietenii dumneavostra blanosi sa fie dispusi sa imparta curtea cu ceilalti caini existenti in pensiune.

Sa trecem si la afaceri :)

       Camerele pentru doua persoane au tariful de 180 lei/ noapte . In camera se pot caza maxim 2 adulti si un copil (varsta 0-14ani). 
     Camerele pentru trei persoane (un pat matrimonial + 1 pat single) au tariful de 210 lei/ noapte . In camera se pot caza maxim 3 adulti si un copil (varsta 0-14ani).
     Camera in regim single are tariful de 150 lei pe noapte.

       Pentru rezervarea intregii pensiuni pentru petreceri, tariful este de 1530 lei - 8 camere / noapte - minim 2 nopti. Rezervarea intregii pensiuni nu inseamna ca se poate depasi numarul maxim de  persoane admis conform camerelor disponibile (19 adulti). Daca se doreste depasirea numarului de persoane admis dorim sa fim instiintati inainte. Rezervarea devine valabila numai dupa incasarea avansului de 30%.

       Pentru perioada care include revelionul, Craciunul, Pastele, tarifele se schimba.

    Percepem de asemenea pentru inchirierea integrala a pensiunii o garantie in valoare de 500 lei, garantie care se achita in momentul cazarii si se restituie la sfarsitul sejurului. Garantia se pierde in momentul in care se constata daune produse in timpul sejurului (daca e cazul suplimentarea sumei incat daunele sa fie acoperite) sau in cazul nerespectarii regulamentului nostru.

     
       Primirea camerei se poate face începând cu ora 14.00. 
        Eliberarea camerei se va face pana in ora 11. 

DOAR in masura posibilitatilor acceptam:

-  early check-in (cazare fiind posibila incepand cu ora 10) la pretul de 35 lei/ camera si 300 lei/intreaga pensiune  

si/sau 

- late check-out (eliberarea pensiunii fiind posibila nu mai tarziu de ora 16) la pretul de 35 lei/ camera si 300 lei/intreaga pensiune. 

 

       Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0762 946 540 (Laura Iosif) sau pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/Tara.Pensiune/
       
Rezervarea este valabila numai atunci cand este confirmata de catre noi.



                                                                                      Va asteptam cu drag,
                                                                           Adriana si Laura (si Tara si Dexter)   :)