duminică, 17 octombrie 2021

REGULAMENT INCHIRIERE INTEGRALA A PENSIUNII


*obligatoriu de citit inainte de a face o rezervare. In cazul unei rezervari facute, automat luam in calcul ca sunteti de acord cu acest regulament.

 

       Inchirierea integrala a pensiunii se face minim pe 2 nopti. Pretul este de 1300 lei / noapte/ intreaga pensiune. Pentru confirmarea rezervarii, percepem un avans de 30%  diferenta urmand a se achita in momentul cazarii.

       Percepem de asemenea o garantie in valoare de 500 lei, garantie care se achita in momentul cazarii si se restituie la sfarsitul sejurului. Garantia se pierde in momentul in care se constata daune produse in timpul sejurului (daca e cazul suplimentarea sumei incat daunele sa fie acoperite) sau in cazul nerespectarii prezentului regulament.

- cazarea se face  INCEPAND cu ora 14

- eliberarea pensiunii se face PANA in ora 11. Va rugam sa respectati ora de eliberare a pensiunii.

DOAR in masura posibilitatilor acceptam early check-in (cazare fiind posibila incepand cu ora 10) la pretul de 300 lei si/sau late check-out (eliberarea pensiunii fiind posibila nu mai tarziu de ora 16) la pretul de 300 lei. Tarifele pentru early check-in si late check-out sunt fixe si sunt pentru intreaga pensiune (8 camere) indiferent cate persoane din grup doresc early check-in si/sau late check-out.

- pensiunea este construita din lemn. Zgomotul (scartaitul podelei)  poate fi deranjant pentru unii turisti. Daca considerati ca acesta reprezinta un factor deranjant pentru sejurul dumneavoastra, va indrumam catre alte unitati de cazare

 - asigurati-va privind pozele pensiunii noastre ca este ce va doriti. Daca aveti nelamuriri, nu ezitati sa ne intrebati. Pozele reflecta exact realitatea. 

- NU acceptam in pensiune MICROFOANE atasate la boxe (KARAOKE sau discutii purtate la microfoane)

- NU acceptam in interiorul pensiunii si NICI in curtea pensiunii petarde, artificii, pocnitori sau alte tipuri de produse pirotehnice. Exceptie face doar noaptea de revelion.

- tigarile se sting si se arunca in scrumiere, nu pe jos, nu in ghivecele de flori, si niciodata in pubele (pericol de incendiu)

- fumatul se face NUMAI in exteriorul pensiunii (curte, balcon)

- prosoapele nu sunt destinate stersului de pantofi, machiaj, oja, pardoseala.

-masinile se vor parca in interiorul curtii in modul in care va va indruma proprietara

 - pe timp friguros asiguram in livingul pensiunii (≈60 mp si deschis pana la etajul 2) o temperatura de minim 21 grade. Atunci cand in living sunt 21 de grade, in camere temperatura ajunge la 23-25 grade.

 - gratarul se face numai in locul special amenajat pentru asta. NU asiguram lemne si carbuni pentru gratar. Asigurati-va ca le cumparati pana sa ajungeti la pensiune.

- NU este permisa invitarea persoanelor straine (necazate) pentru a petrece timpul liber in pensiune sau in curtea pensiunii.

- dupa ora 23, petrecerea se desfasoara la interior in livingul pensiunii daca se doreste a se asculta muzica la un volum crescut

- dat fiind ca pensiunea o inchiriati in regim self service,va rugam ca la plecare sa va asigurati ca pensiunea ramane dpdv igienic in limita bunului simt. Regimul self service inseamna ca luand pensiunea integral, va punem la dispozitie tot ce este necesar sa va gospodariti singuri.In cazul in care aveti nevoie de ceva in plus, va rugam sa ne spuneti. In acest fel evitam sa va stanjenim cu prezenta noastra in pensiune/curte.

 Asadar, va rugam ca la plecare sa va asigurati ca luati/aruncati resturile alimentare/mancare gatita/gratar/bauturi, si ca toata vesela folosita este spalata.


Pentru posesorii de animale de companie:

 

- este obligatoriu supravegherea cainilor in curte incat acestia sa nu sape/scoata plantele ornamentale si desigur pentru a vedea cand acestia isi fac nevoile.

- fecalele animalelor de companie OBLIGATORIU se strang din curte cu ajutorul sacilor pusi la dispozitie de catre pensiune si pe care ii gasiti in foisor.

- NU parasiti pensiunea lasand cainii inchisi in camere  sau singuri liberi in curte.

- animalele de companie NU se hranesc sub nicio forma din vesela destinata turistilor. Daca nu aveti boluri speciale pentru acestia, va punem noi la dispozitie.

- la intrarea in pensiune/camere procedati ca si cum ar intra la dumneavoastra in casa. Va punem la dispozitie prosoape pentru stergerea labutelor la intrarea in camerele in care sunteti cazati.

       

Va multumim

Laura si Adriana

(0762946540, 0767211622)